Mine hunde

Alle mine hunde har været familiehunde, og derfor kan jeg altså kun have 3 hunde max. Det er jo ikke let at gå tur med for mange hunde på én gang eller have dem med  i bilen. Mine hunde bliver desuden også i hjemmet, indtil de må herfra og kommer derfor aldrig ud i andre familier, når de er blevet for 'gamle' til hundeudstilling.

I dag har jeg disse 3 skønne bavianer

Kennelnavn: Paisley Vigholt Bavarian Rose

 

Født: 01.12.07 (Bayern, Tyskland) 

Antal kuld: 3 (10 hvalpe)

Yndlingsbeskæftigelse: Se TV til den store guldmedalje (gerne børne - og dyrudsendelser). Desuden elsker hun at lege med bolde og pivdyr

Info: Rose er utrætteligt på en plæne med en bold. Desuden bliver der skrålet til den store guldmedalje, når  hun vil gøre mig opmærksom på noget. Fx, når der er dyr i TV'et, eller når hun dække bord.  

Kennelnavn: Vigholt Balck Violet

 

Født: 14.05.11 (Risskov, Aarhus)

Antal kuld: 2 (10 hvalpe)

Yngdlingsbeskæftigelse: Sove, drive den af og se melankolsk ud

Info: Minni blev i forbindelse med fødsel kaldet for frøken Sondensen, fordi hun fik sondemad det tredje døgn. Minnie kan desuden ikke se flov ud, ligemeget hvad. Det har jeg kun oplevet med en af mine andre hunde, Bamse (Vigholt Forget Me Not). 

Skot hos Ute 2.jpg

Kennelnavn: Vigholt Black Lapwing's Egg

 

Født: 15.05.16 (Risskov, Aarhus) 

Antal kuld: 1

Yndlingsbeskæftigelse: Vække min datter, når hun er på hjembesøg. Gnaske i ting, der ikke skal gnaskes i. Det er så sjovt at være en stor hvalp.

Info: Skot er et navn, der er gået igen i familien. Faktisk hele 9 gange. Skot er en værre kælegris og elsker at hilse på alle på gaden. 

© 2019 by Vigholt Konsulent

  • Find mig på Facebook