top of page

Mine hunde

Alle mine hunde har været familiehunde, og derfor kan jeg altså kun have 3 hunde max. Det er jo ikke let at gå tur med for mange hunde på én gang eller have dem med  i bilen. Mine hunde bliver desuden også i hjemmet, indtil de må herfra og kommer derfor aldrig ud i andre familier, når de er blevet for 'gamle' til hundeudstilling.

I dag har jeg disse 3 skønne bavianer

rose1.JPG
ROSE

Kennelnavn: Paisley Vigholt Bavarian Rose

 

Født: 01.12.07 (Bayern, Tyskland) 

Død: 28.12.2021 (14 år gammel)

Antal kuld: 3 (10 hvalpe)

Yndlingsbeskæftigelse: Se TV til den store guldmedalje (gerne børne - og dyrudsendelser). Desuden elsker hun at lege med bolde og pivedyr

Info: Rose er utrætteligt på en plæne med en bold. Desuden bliver der skrålet til den store guldmedalje, når  hun vil gøre mig opmærksom på noget. Fx, når der er dyr i TV'et, eller når hun dække bord.  

MINNI
DKVECH 2020

Kennelnavn: Vigholt Black Violet

 

Født: 14.05.11 (Risskov, Aarhus)

Antal kuld: 2 (10 hvalpe)

Yngdlingsbeskæftigelse: Sove, drive den af og se melankolsk ud

Info: Minni blev i forbindelse med fødslen kaldt for frøken Sondensen, fordi hun fik sondemad det tredje døgn. Minnie kan desuden ikke se flov ud, lige meget hvad. Det har jeg kun oplevet med en af mine andre hunde, Bamse (Vigholt Forget Me Not). 

Skot hos Ute 2.jpg
SKOT

Kennelnavn: Vigholt Black Lapwing's Egg

 

Født: 15.05.16 (Risskov, Aarhus) 

Antal kuld: 2 (11 hvalpe)

Yndlingsbeskæftigelse: Vække min datter, når hun er på hjembesøg. Gnaske i ting, der ikke skal gnaskes i. Det er så sjovt at være en stor hvalp.

Info: Skot er et navn, der er gået igen i familien. Faktisk hele 9 gange. Skot er en værre kælegris og elsker at hilse på alle på gaden- især børn. 

bottom of page